Edenredről

Az Edenred - a Ticket Restaurant® utalvány és kártya bevezetője – világelső az utalványszolgáltatások piacán. Innovatív szolgáltatásaival munkavállalók millióinak életét teszi könnyebbé, és emellett sikeresen fejleszti a vállalatok szervezeti hatékonyságát.

A világon szolgáltatóként 39 országban van jelen, naponta 33 millió felhasználó és 500 000 vállalati ügyfél veszi igénybe utalvány alapú szolgáltatásait. Beváltói hálózata a világon 1,2 millió egységből áll.

Magyarországon szolgáltatásaival 1993 óta van jelen az utalványszolgáltatók között. 16 000 vállalati ügyfelének az adómegtakarításokat eredményező megoldások teljes skáláját kínálja. Innovatív és rugalmas megoldásaival támogatja ügyfélvállalatait egy vonzó HR politika és cafeteria rendszer kialakításában, valamint segítséget nyújt a munkavállalóknak a produktív és motivált munkavégzésben.

Ezen gondolatmenet alapján, illetve a piaci igények változását szem előtt tartva 2013 során megújítottuk Wellness Egészségpénztári szolgáltatásunkat annak érdekében, hogy a piacon található legkedvezőbb és legteljesebb egészségpénztári szolgáltatást biztosítsuk ügyfeleinknek.

Bővebb információhoz kattintson az alábbi linkekre:
www.edenred.hu
www.wellness-penztar.hu